Beter Bereikbaar Wageningen | online dialoog en informatie

In de ochtend- en avondspits zijn er files in Wageningen. Vooral op de Mansholtlaan, ter hoogte van de Campus, staan er bijna elke dag in de spits wachtrijen. Ook het centrum, het Agro Business & Science Park en de haven hebben last van die stremmingen. Om prettig te blijven wonen en werken in Wageningen is verbetering van de bereikbaarheid nodig. Voor nu en voor de toekomst!


Via deze website kon tot en met 10 september 2015 gereageerd worden op onze plannen om de bereikbaarheid van de stad te verbeteren. Op de pagina Bekijk de reacties, is de opbrengst terug te lezen. De reacties worden meegenomen door het college van burgemeester en wethouders in haar besluit over de verdere uitwerking van de plannen.

Wethouder Han ter Maat heeft alle vragen over de plannen voor het verbeteren van de bereikbaarheid in Wageningen beantwoord via deze website. Kijk bij de pagina In gesprek met de wethouder voor de vragen en zijn antwoorden.


 

 

{"tabBasic":{"type":"comments","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-comment","topn":"1","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"personaliseItems":false,"autoHide":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":false},"layout":{"showAuthor":true,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"}}

 

 

 

Nieuws